Skriv ut

Hardcore - inte bara snusk?

Hardcore är som kanske bekant benämningen på sensuella filmer av det mer magstarka slaget, typ tre män och en baby och två flickor med en levande ål (en fin film som dock brister en aning i den extrema ljussättningen).

Skriv ut

Love Kings mot stjärnorna

Kommer ni ihåg Christies? Köpings flower-power-poppare som gjorde en maxi och två singlar för ett par år sedan och var ett av de ledande banden i den stora köpingsvågen. Vad hände sen?

Skriv ut

Ä'lu frå tjööööping???

Det var vanligare förut, men folk reagerar fortfarande på min dialekt och frågar varifrån jag kommer. När sånt hände för fem år sen var det som att bli tagen på bar gärning med något mycket fult och förbjudet. Att ertappas med dom västmanländskt utdragna och gnällande vokalerna strömmande ur käften kändes som något lika bondtölpigt som att köra traktor på Hamngatan.

Skriv ut

HOBBEX - 30 års MAGI

Den gamle journalistgurun Tommy Jacobsson tyckte nåt år efter att han lämnat mig ensam med Rock-Riff:
- "Du borde göra en Hobbexartikel"
I ett antal år har den idén gnagt nånstans i bakhuvudet - men hur skall man i text kunna göra ett rättvist reportage om fenomenet Hobbex - Pojkbibel genom decennier

Skriv ut

Cato Cacklar...

Gråmulen tisdag, det är halvfullt i salongen. Två medelålders mullisar med fyrkantiga TV-glasögon sitter och gäspar vid ett bord. En skitig SAAB 99 kryper förbi utanför fönstret och de båda mullisarna följer den med blicken som om det vore matchboll i Wimbeldonfinalen.

Skriv ut

å så nåra bizarra listor

Helt apropå Nya bolaget:
Lättöl utom räckhåll